content/tanfolyam/ssi_card_nitrox.jpg

Az SSI Enriched Air Nitrox tanfolyam segítségével fejlesztheted tudásodat, maximalizálhatod búvár képességeidet, hogy komfortosabban érezd magad a víz alatt és többet ki tudj hozni a saját felszerelésedből. A tanfolyam elvégzésével SSI Enriched Air Nitrox Specialitás végzettséget kapsz.

Fizikailag nincs különbség, hogy nitrox-szal vagy levegővel merülsz-e, de a biztonságos nitrox merülés megtervezése már további képzést és jártasságot igényel. Megtanulod, milyen információra van szükséged egy megfelelő merülési terv elkészítéséhez, beleértve, a módosított fenékidő kiszámítását, a maximális elérhető mélységet és a megfelelő felszíni intervallum betartását attól függően, milyen nitrox keveréket használsz.

A képzés a gyakorlati elemeket is tartalmaz. Megtanulod, hogyan kell szabályosan elvégezni a palackban lévő gázkeverék-elemzést, és milyen óvintézkedéseket kell megtenni, ha nitrox-szal merülsz.

Ne feledd! Kezdő búvárként, ha elvégzel 2 specialitás tanfolyamot és My DiveSSI oldalon, vagy a mobil alkalmazásodban megtalálható merülési naplódban regisztrálod 12 merülésedet automatikusan Specialitás Búvár leszel! Az SSI Enriched Air Nitrox tanfolyam elvégzésével egy lépéssel közelebb kerülsz a Specialitás Búvár minősítéshez!

Ár tartalmazza

- Online tananyagot, mely elérhető a saját My DiveSSI fiókodban és mobil alkalmazásban is

- Elméleti oktatást a XIX. kerületi oktatóhelységben, ahol a tananyagban olvasottakat kiegészítjük az eddig tanultakat átismételjük
- Az SSI Enriched Air Nitrox tanfolyam vizsga merülése nyílt vízi körülmények között történik. Nitrox-al töltött palack analizálásával, a mért adatok regisztrálásával és a Nitrox-al töltött palackkal való merüléssel lesz teljes a képzésed. Nyílt vízi vizsga javasolt helyszíne Horvátország, vagy Egyiptom. Vizsgahelyszínekről és időpontokról bővebben itt olvashatsz.
- Felszerelés vásárláshoz 10%-os kedvezmény kártyát biztosítunk Magyarország legnagyobb búváráruházába.
- A tanfolyam elvégzése után SSI Enriched Air Nitrox online kártyát kapsz, melyet a saját My DiveSSI fiókodban és mobil alkalmazásban érsz el.

Ne feledd! Kezdő búvárként, ha elvégzel 2 specialitás tanfolyamot és My DiveSSI oldalon, vagy a mobil alkalmazásodban megtalálható merülési naplódban regisztrálod 12 merülésedet automatikusan Specialitás Búvár leszel! A Tökéletes Lebegés specialitás tanfolyam elvégzésével egy lépéssel közelebb kerülsz a Specialitás Búvár minősítéshez!

Tudnivalók a tanfolyamról

Korhatár:12év
Minősítés előfeltételei:Kezdő búvár (Open Water Diver)
Elméleti foglakozások:online, tantermi
Medencés/Védettvízi foglalkozások:Nem igényel védett vízi képzést
Nyíltvízi merülések:Minimum 1 nyílt vízi merülés
Max mélység a képzés alatt:OWD búvárként 18m
Javasolt idő:2-4 óra

TANÚLJ TOVÁBB

SPECIALITÁS BÚVÁR

  • 12 Regisztrált merülés
  • 2 Specialitás megszerzése

HALADÓ BÚVÁR (Advanced Open Water Diver - AOWD) 

  • 24 Regisztrált merülés
  • 4 Specialitás megszerzése

MESTER BÚVÁR (Master Diver) 

  • 50 Regisztrált merülés
  • 5 Specialitás megszerzése

Felkeltettük érdeklődésed? Jelentkezz tanfolyamunkra és ismerd meg a víz alatti élet szépségeit.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Állunk rendelkezésedre:

Sárközi-Szabó Tibor+3670 319 38 49info@delfinbuvar.hu
Sárközi-Szabó Fanni+3670 455 38 08fanni@delfinbuvar.hu

Következő tanfolyamunk időpontja:
Teljes ár:39.000 Ft