content/tanfolyam/efr_.jpg

Miért is fontos ez Neked?

Erre válaszképp csak néhány gondolatot osztanék meg Veled: “A szakszerű elsősegély több, mint egyszerűen csak a konkrét segítség nyújtása; legalább olyan nélkülözhetetlen, a fontossági sorrendre vonatkozó helyes döntések sorozata is.

Amikor baleset történik, a helyes döntés jelentheti a különbséget élet vagy halál, átmeneti vagy végleges bénulás, rövidebb vagy hosszabb kórházi kezelés között. Mivel az időnek kiemelkedő fontossága van, a jól képzett elsősegélynyújtónak, képesnek és késznek kell lennie a megfelelő cselekvésre és döntések meghozására, ha a baleset bekövetkezik. Egy baleset vagy hirtelen megbetegedés esetén gyorsan kell cselekedni, de ugyanilyen fontos tudni, hogy mit kell tenni és mi a cselekvés helyes sorrendje. Például egy felületi seb és a légzés kimaradása egyaránt azonnali cselekvést kíván. Ha azonban mindkét probléma egyszerre jelentkezik, az elsősegélynyújtás fontossági sorrendje azt kívánja, hogy a légzéskimaradás kezelése előbb történjék, mint a felületi seb ellátása. Az elsősegély azonnali, ideiglenes segítségnyújtás az áldozatnak sérülés vagy betegség esetén, melyet mindaddig folytatni kell, amíg hivatásos szakemberek segítsége meg nem érkezik. Az elsősegély célja az élet megőrzése, további sérülések vagy állapotromlás megelőzése, felépülés elősegítése.” Az Emergency First Response kezedbe adja azokat az alapvető eszközöket, amelyre a CPR (szív-tüdő újraélesztés) és az elsősegély nyújtásához szükséged lehet. Akár búvár vagy, akár nem, az Emergency First Response felkészít arra, hogy megfelelően kezelhesd a potenciálisan életveszélyes helyzeteket.

Ki jelentkezhet a tanfolyamra?

Nem kell hozzá búvárminősítés.

Nincs minimális korhatár.

Az Emergency First Response tanfolyam felépítése:

Ez az átfogó képzés két alapmodulból áll, amelyek elsajátíthatók együtt is, de önálló tanfolyamok keretében is. A két modul az Emergency First Response – Elsődleges ellátás és az Emergency Second Response – Másodlagos ellátás. A két tanfolyam együtt széleskörű ismeretet nyújt a CPR és az elsősegély területén, továbbá vannak fakultatív részei, amelyek az automata külső defibrillátorral (AED) és a vészhelyzeti oxigén használatával foglalkoznak.

Nincsenek rejtett költségek!

A tanfolyam díja 26000 – 31000 Ft

Miért van két összeg?

Ha hivatásos búvárkodás felé kacsingatsz érdemesebb a drágább oktatást választanod ami tartalmazza a csecsemő és gyermek elsősegélyt is, ami az egyik alapfeltétele a PADI Divemasteri képzésnek.

Ha “csak” a környezetedben lévő embereken szeretnél segíteni vagy Te szeretnél lenni a legjobban képzett merülőtárs akkor “elég” ha a felnőtt elsősegélynyújtást tanulod meg. Ezeken az oktatásokon általános elsősegélynyújtást tanítanak szakképzett mentőorvosok ami nagyon jól jöhet a civil életben is. Gondoljunk csak egy autóbalesetre, szivrohamra, vagy égési sérülésekre, vagy egy egyszerűnek tűnő rosszullétre.

Az ár tartalmazza nemzetközi kártyadijat és az oktatási anyagot.

A tanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

Az otthoni tanulás mennyiségétől függően az Elsődleges ellátás és a Másodlagos ellátás tanfolyamok akár 6 óra alatt is elvégezhetők.

Mi van segítségünkre a tanulásban?

Résztvevői csomagra, amely tartalmazza a kézikönyvet, a mappát és az elsősegély csomagot.

Hogyan tovább a tanfolyam elvégzése után?

A tanfolyam megléte előfeltétele, hogy PADI Rescue Diver váljon belőled.

Felkeltettük érdeklődésed? Jelentkezz tanfolyamunkra és ismerd meg a víz alatti élet szépségeid.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésedre telefonon +36 70/319-38-49 számon vagy e-mailben az info@delfinbuvar.hu címen.

Következő tanfolyamunk időpontja:
Teljes ár:31.000 Ft
További időpontjaink:
  • 2018. 09. 14
  • 2018. 10. 19
  • 2018. 11. 16